donderdag 22 mei 2014

Scrapdelight Project Life kit "Day in the Life"


Op vrijdag 9 mei heb ik meegedaan met Ali Edwards en haar 'Day in the Life'. Nouja, meegedaan... Zij deed hem donderdag al. En ik dus een dagje later.

Dan heb je foto's van je normale dagelijkse routine....maar wat dan? Ik wilde eigenlijk een mini album maken, maar toen zag ik de nieuwe PL kit preview van scrapdelight en was het eigenlijk al gauw duidelijk dat ik er een PL layout van ging maken.
Het was even puzzelen, want ik had meer foto's dan ik kwijt kon. Ik kon ze kleiner maken, of collages maken om ze toch allemaal kwijt te kunnen. Dat heb ik uit eindelijk niet gedaan, ik heb alleen de foto's gekozen die ik normaal niet gemaakt of gebruikt zou hebben. 
Dus geen mensen ( bleek later, dat heb ik niet bewust gedaan), geen kind, geen vriend... Alleen dingen die ik elke dag zie en doe, maar vaak niet vastleg. 

Zo zie je hoe laat ik opstond ( was eigenlijk wel al eerder, maar moest even wakker worden voor ik me bedacht dat het DitL was!), wat het weer was die dag, wat de tram kost naar mijn werk, mijn werkplek, koffie afspraken, 

hoe ik op vrijdagen op de hoogte wordt gehouden van de acriviteiten die kind met opa en oma onderneemt, waar ik naar luister op mijn iphone, hoe ik weer terug naar huis reis, hoe de straat er op die dag uit zag, de kat doe altijd op me wacht in de vensterbank, en de andere kat die altijd zit te miauwen bij de achterdeur, 

en boodschappen doen in de avond.

Ik ben dol op de Dear Lizzy Daydreamer lijn en vond het erg leuk om een keertje helemaal los te gaan met roze en zachte kleurtjes. Dat doe ik normaal gesproken niet zo vaak in mijn album, met alleen mannen in mijn huis.
Ik ben heel benieuwd naar jullie 'Day in the Life' en andere projecten die jullie gemaakt hebben met deze kit!

Bestel de kit hier: http://www.scrapdelight.nl/product/34602/scrapdelight-project-life-08-dear-lizzy/
Of neem een abonnement en ontvang de kits iedere maand automatisch thuis ( nog goedkoper ook!) : http://www.scrapdelight.nl/product/31705/project-life-jaarabonnement/

Deze materialen heb ik verder nog gebruikt:
PL kit add-on 1: http://www.scrapdelight.nl/product/34718/scrapdelight-daydreamer-add-on-1/
Stempel alfabet Lawn Fawn: https://www.scrapdelight.nl/product/34336/lawn-fawn-clear-stamp-quinn039s-abc039s/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten